«Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»: Τρικυμία εν κρανίω της διοίκησης Θωμαΐδου για τον ΟΠΑΝ
Αθλητισμός

«Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»: Τρικυμία εν κρανίω της διοίκησης Θωμαΐδου για τον ΟΠΑΝ

Η δημοτική παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», αρνείται να συμμετάσχει στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 27 Απριλίου, και να αποφασίσει «στο… πόδι ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την κατάργηση ενός πολύ σημαντικού Νομικού Προσώπου, του ΟΠΑΝ (σ.σ.: Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας) και την ενσωμάτωσή του στον Δήμο».

Ειδικότερα, η παράταξη του τέως δημάρχου Ηρακλή Γκότση αναφέρει:

«Μας στέλνετε την Παρασκευή (το απόγευμα) την εισήγηση ενός τόσο σοβαρού θέματος -εν μέσω υγειονομικού προβλήματος- χωρίς να αναφέρετε τους λόγους και τις προοπτικές ένταξής του στον Δήμο, με τη λογική του “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” και μάλιστα το βάζετε και τελευταίο θέμα στη λίστα(!) κι εμείς θα πρέπει να αποφασίσουμε σήμερα Δευτέρα για το μέλλον του αθλητισμού και του πολιτισμού της πόλης μας.

»Προχωράτε σε τόσο σημαντικές αποφάσεις με τόση ευκολία που καταδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας που απαιτείται. Χωρίς συζήτηση, χωρίς διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς (παρατάξεις, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, χωρίς την ενημέρωση ούτε καν του Δ.Σ. του ΟΠΑΝ).

»Πριν λίγες μέρες  (Τετάρτη 22/4) φέρατε για συζήτηση θέμα για τους μισθούς των προέδρων, αντιπροέδρων και μελών του Δ.Σ. του ΟΠΑΝ και του ΚΕΒΡΕΦΟ και αμέσως μετά, την επόμενη ημέρα το πρωί (Πέμπτη 23/4) στέλνετε πρόσκληση για Δημοτικό Συμβούλιο και ζητάτε κατάργηση του ΟΠΑΝ, χωρίς καν να υπάρχει εισήγηση στα θέματα (τρικυμία εν κρανίω).

»Ζητούμε την αναβολή της ψήφισης του συγκεκριμένου θέματος. Θα μας αναπτύξετε πρώτα όλο το σκεπτικό σας και τον τρόπο που θα το οργανώσετε. Θα προηγηθεί διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα υποβάλουμε κι εμείς τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας και μετά θα μπούμε σε ψηφοφορία.

»Και θα σας παρακαλέσουμε για τελευταία φορά: Μάθετε να συνεργάζεστε. Είστε μειοψηφία, εάν δεν το έχετε καταλάβει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet