Κριτική στη δημοτική αρχή από την Ενότητα για τη Νέα Ιωνία για τους χειρισμούς στον ΟΠΑΝ
Πολιτική

Κριτική στη δημοτική αρχή από την Ενότητα για τη Νέα Ιωνία για τους χειρισμούς στον ΟΠΑΝ

Ο Χρήστος Κανλής, επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή χειρίστηκε το θέμα της ανάδειξης προέδρου στον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο να έρχεται ως έκτακτο θέμα την επόμενη ημέρα της διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου και να συζητιέται μετά από επιμονή της αντιπολίτευσης».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, που δίνει στη δημοσιότητα την τοποθέτησή του από την 24η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, τονίζει ότι «ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) παραμένει χωρίς ηγεσία για πάνω από δύο μήνες».

Ειδικότερα, ο κ. Κανλής εξηγεί ότι η απουσία του Γιάννη Ιωάννου έχει αφήσει κενή τη θέση του προέδρου, αλλά και «ένα μεγάλο διοικητικό κενό που έπρεπε να καλυψθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να λειτουργήσουν τα τμήματα του ΟΠΑΝ τη νέα περίοδο 2021-2022».

Επίσης, τονίζει ότι απέστειλε επιστολή στη δήμαρχο επισημαίνοντας όλα τα διοικητικά και πολιτικά ζητήματα. Στην τοποθετήσή του υπογραμμίζει ότι απευθύνεται στην κουλτούρα της δημοτικής αρχής και όχι στη νέα πρόεδρο και σύζυγο του Γιάννη Ιωάννου, Γωγώ Μπίμη, αλλά ούτε και στον πρόεδρο του Δ.Σ., Κ. Κουλούρη.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι θα απέχει από «από όλο αυτό το θέατρο σκιών που έχει μεθοδευτεί τους τελευταίους μήνες από τη δήμαρχο, Δ. Θωμαΐδου και τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Α. Χατζησαββίδη, οι οποίοι μεθοδεύουν τη διάλυση του Οργανισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet