Έκθεση αφιερωμένη στα κλωστοϋφαντήρια στο «Παναιτώλιο»
Print Friendly, PDF & Email
Εκδηλώσεις

Έκθεση αφιερωμένη στα κλωστοϋφαντήρια στο «Παναιτώλιο»

Έκθεση αφιερωμένη στα κλωστοϋφαντήρια με τίτλο «Διάστρας Τεχνουργήματα» θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 στον πολιτιστικό χώρο «Παναιτώλιο» (πλ. Παναιτώλιου, Αλσούπολη).

Την έκθεση διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα.

Λίγα λόγια για την έκθεση:

Με την Τέχνη της ζωγραφικής, της πλαστικής, της χαρακτικής, της textile art, της φωτογραφίας ερμηνεύεται η θεματολογία με τα κλωστοϋφαντήρια.

Εργοστάσια γεμάτα χνούδια από την ύφανση, κολλημένα στα εργοστασιακά σκουριασμένα από τον χρόνο παράθυρα, πτυχώσεις υφασμάτων που καλύπτουν γυμνά σώματα, υφαντά πλεγμένα στον αργαλειό, κολάζ με κλωστές, αφηρημένες υφές, ένα φωτογραφικό υλικό που μας γυρίζει στον παρελθοντικό χρόνο.

Θύμησες, βιώματα και μία ανάγκη του καλλιτέχνη να επιστρέψει στο παρελθόν, να ονειρευτεί τις αξίες, τα ήθη και έθιμά μας, να αισθανθεί ανθρώπινα. Μία επιστροφή που έχει δυαδική σχέση με το μεταμοντέρνο κόσμο μας. Κάθε πόντος μία σκέψη, κάθε σαϊτιά ένα πέρασμα στον χρόνο.

Έκθεση «Διάστρας Τεχνουργήματα» στη Νέα Ιωνία / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet