Συνελήφθη 42χρονος σε πλατεία της Νέας Ιωνίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου
Κοινωνία

Συνελήφθη 42χρονος σε πλατεία της Νέας Ιωνίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου

Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιωνίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, το πρωινό της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, σε πλατεία της Νέας Ιωνίας, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας διέκρινε τον 42χρονο να προσβάλει τη γενετήσια ευπρέπεια ανηλίκου και άμεσα ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο οδήγησαν τον 42χρονο στην ανωτέρω υπηρεσία, όπου κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε επαναλάβει αντίστοιχη πράξη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet