Α.Σ. Παπάγου & Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος… για τον Χριστόφορο
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Α.Σ. Παπάγου & Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος… για τον Χριστόφορο

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και η ομάδα του Α.Σ. Παπάγου στηρίζουν την καμπάνια που έχει ξεκινήσει η οικογένεια του μικρού Χριστόφορου μαζί με τον Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες «Φάρος Ζωής».

Α.Σ. Παπάγου vs Συλλογου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε έναν αγώνα για… τον Χριστόφορο

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στις 18:00 οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας (Τσαρτσαρής, Παπαλουκάς, Ντικούδης, Γιαννούλης, Μπουντούρης, Χατζής, Λιαδέλης και μαζί τους και οι βετεράνοι του Α.Σ. Παπάγου, Υφαντής, Αποσκίτης, Διαμαντόπουλος κ.ά. πολλοί με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη), φιλοξενούνται από την ομάδα του Α.Σ. Παπάγου με στόχο τη διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού αγώνα όπου ο μεγάλος νικητής θα είναι ο μικρός Χριστόφορος!

Τα έσοδα από τον αγώνα, θα διατεθούν μέσω του Οργανισμού «Φάρος Ζωής» για τον αγώνα ζωής του μικρού Χριστόφορου ενάντια στον παιδικό καρκίνο εγκεφάλου (DIPG) σε νοσοκομείο του Μεξικού.

• Ενδεικτική τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ / Παιδιά: Ελεύθερη είσοδος.
• Κλειστό Γήπεδο Παπάγου «Σαλούν»: Νευροκοπίου 4, Δήμος Παπάγου – Χολαργού, τηλ. 210 6548825.

Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο! Όλοι μαζί για το παιδί!

Σε σχετική ανακοίνωση του Α.Σ. Παπάγου σημειώνεται:

Το καλοκαίρι που πέρασε ο 5χρονος Χριστόφορος διαγνώστηκε ότι πάσχει από έναν από τους πιο σπάνιους και δύσκολους παιδικούς όγκους εγκεφάλου (γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους ή διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma – DIPG). Πρόκειται για ένα είδος εγκεφαλικού όγκου ο οποίος δεν χειρουργείται λόγω της θέσης του και οι συμβατικές θεραπείες στην Ελλάδα είναι αναποτελεσματικές.
Ύστερα από εκτεταμένη έρευνα στα περισσότερα ογκολογικά κέντρα του κόσμου, η οικογένεια του Χριστόφορου αποφάσισε τη νοσηλεία του στο εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο Institutode Oncología Intervencionista στην πόλη Monterrey του Μεξικού, το οποίο εφαρμόζει μία πρωτοποριακή θεραπεία για το DIPG.

Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος υποβάλλεται σε σειρά εξειδικευμένων και πρωτοποριακών θεραπειών, έχει ολοκληρώσει την έκτη θεραπεία του, ανταποκρίνεται πολύ καλά και τα αποτελέσματα είναι θετικά και ελπιδοφόρα.

Ο δρόμος όμως είναι ακόμα μακρύς και η περίθαλψη και η θεραπεία έχει δυσβάσταχτο κόστος. Η αρχική εκτίμηση για το ποσό που θα απαιτηθεί για τη θεραπεία του 5χρονου αγοριού ήταν 350.000 ευρώ, ωστόσο στην πορεία θα χρειαστεί νέος κύκλος θεραπειών. Η προσπάθεια είναι μεγάλη, και υπολείπεται ένα ποσό για να καλυφθεί ο πρώτος στόχος, καθώς η οικογένεια του Χριστόφορου έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, μαζί με τον Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες «Φάρος Ζωής», ερανική καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Την ίδια ώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη διάδοση του μηνύματος της οικογένειας προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει χρηματικά την προσπάθεια αυτή μπορεί να το κάνει στον ακόλουθο λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ: 6173141772841, IBAN: GR7801711730006173141772841, BIC: PIRBGRAA, Δικαιούχος: Φάρος Ζωής, Aιτιολογία: Δωρεά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet