Συγχαρητήρια στις γυναίκες του ΑΚΟ Άρη Χολαργού για την κατάκτηση κυπέλλου ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια στις γυναίκες του ΑΚΟ Άρη Χολαργού για την κατάκτηση κυπέλλου ΕΣΚΑ

Θερμά συγχαρητήρια δίνει ο επικεφαλής, Κώστας Τίγκας και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει στις αθλήτριες, τους προπονητές και τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΚΟ Άρης Wome’s Basketball Club, για την κατάκτηση του κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ 2018-2019.

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος για τις αθλήτριες αυτές που αγωνίστηκαν με πρωτοφανές πάθος και ανέδειξαν το ταλέντο τους, αλλά και την πολύ μεγάλη επιθυμία τους, για τη διάκριση της ομάδας» αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού και προσθέτει:

«Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές τους, που αξιοποιούν με προσοχή και μεθοδικότητα τις ικανότητες και την εμπειρία του κάθε αθλητή. Όμως θα ήταν άδικο εάν δεν αναγνωρίζαμε την ισχυρή βούληση των διοικούντων για διάκριση και επιτυχίες. Οι επιτυχίες όμως για τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού δεν σταματούν, αφού η προσπάθεια συνεχίζεται για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

»Πιστεύουμε ότι η επιτυχία σας αυτή αποτελεί τιμή, πολύ μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας, τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και τους δημότες του και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα έλθουν και άλλες ακόμη μεγαλύτερες, αφού πίστη όλων μας είναι ότι ο ένδοξος σύλλογος είναι πλέον στον δρόμο των επιτυχιών.

»Είμαστε δίπλα σας, ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet