Ηλ. Αποστολόπουλος: Στηρίζουμε την τοπική αγορά, ενισχύουμε τα καταστήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ηλ. Αποστολόπουλος: Στηρίζουμε την τοπική αγορά, ενισχύουμε τα καταστήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Με αφορμή την επαναλειτουργία των καταστημάτων, μετά το τελευταίο απαγορευτικό κυκλοφορίας, που εφάρμοσε η κυβέρνηση, για την αποτροπή περεταίρω διασποράς της Covid-19, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, καλεί τους κατοίκους της πόλης να στηρίξουν τα τοπικά εμπορικά καταστήματα.

Ειδικότερα, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, ο επιχειρηματικός κόσμος βιώνει μια μεγάλη κρίση και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να στηρίξουμε όλοι τα καταστήματα της πόλης μας, τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας, βοηθώντας να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους.

Παράλληλα, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης με μια σειρά από μέτρα όπως:

  • Απαλλαγή καταβολής του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.
  • Σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, διαθέτει τη δυνατότητα σε εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης μας να δημιουργήσουν δωρεάν e-shop και site.
  • Προσφέρουμε στις επιχειρήσεις δωρεάν καταχώρηση στον ηλεκτρονικό οδηγό πόλης, όπου μπορούν να προβάλουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες.
  • Ένταξη των τοπικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα της Κάρτας του Δημότη.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά! Κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης μας, με ασφάλεια και στέλνοντας τον αριθμό «2» στο 13033!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet