Αγιασμός στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στον Χολαργό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αγιασμός στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στον Χολαργό

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2018 στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, στον προ του Ιερού Ναό του Αγ. Στυλιανού χώρο, με αφορμή την επίσημη έναρξη των εργασιών για τη νέα χρονιά. Τον αγιασμό τέλεσαν ο π. Νεκτάριος Καρσιώτης, ο π. Νικόδημος Φαρμάκης και πλήθος ιερέων του Χολαργού.

Μετά τον αγιασμό , σε μια σύντομη ομιλία του ο π. Νεκτάριος Καρσιώτης απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όλους. Ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα, προς τους γονείς των 202 παιδιών και τα λοιπά μέλη του Συνδέσμου, για να τους ενημερώσει για τις λεπτομέρειες των υπηρεσιών που παρέχονται.

Ο ίδιος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον π. Νικόδημο Φαρμάκη για την πολύτιμη συνδρομή του, στο πλαίσιο της πολυετούς εμπειρίας του στα θέματα Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Επίσης, εκ μέρους των ωφελουμένων παιδιών του Συνδέσμου, των Γονέων και Κηδεμόνων τους, αλλά και των μελών του Δ.Σ., του επέδωσε την πλακέτα του Συνδέσμου.

Όλοι οι παριστάμενοι γονείς και κηδεμόνες εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τη μέχρι σήμερα λειτουργία του Συνδέσμου και ευχαρίστησαν θερμά την επιστημονική ομάδα και τα στελέχη που την υλοποιούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet