Απολύμανση παντού, στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, για τον κορωνοϊό
Κοινωνία

Απολύμανση παντού, στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, για τον κορωνοϊό

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους πολίτες ότι το τριήμερο 28, 29/2 και 1/3 πραγματοποιήθηκε γενική καθαριότητα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με χρήση ειδικών απολυμαντικών διαλυμάτων.

Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί προληπτικές απολυμάνσεις, με εξειδικευμένα συνεργεία, σε όλα τα σχολεία, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, από την Κυριακή 8 Μαρτίου έως την Τρίτη 10 Μαρτίου (τη Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν κατά τις απογευματινές ώρες).

Επίσης, προληπτικές απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, καθώς και στις δημοτικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τηρούνται καθημερινά και αυστηρά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Ακόμη, ο Δήμος ενημερώνει ότι στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, γίνεται καθημερινά απολύμανση.

Γενικότερα, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, στα σχολεία, καθώς και σε όλα τα δημοτικά κτήρια πραγματοποιείται τακτικός καθαρισμός των λείων επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά, με διάλυμα οικιακής χλωρίνης και αλκοολούχο αντισηπτικό, σύμφωνα με οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι η απολύμανση των χώρων γίνεται αποκλειστικώς ως μέτρο πρόληψης και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Τέλος, ο Δήμος ενημερώνει τους πολίτες ότι τόσο ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, όσο και τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ σχετικά με οδηγίες και μέτρα πρόληψης. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet