Βάζουν τα κράνη τους και ξεκινούν για τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Βάζουν τα κράνη τους και ξεκινούν για τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, για 6η συνεχόμενη χρονιά τον «Ποδηλατικό Γύρο Παπάγου – Χολαργού», στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και με τη συνεργασία της ομάδας «Πέριξ».

Η συμμετοχή στον Ποδηλατικό Γύρο είναι ελεύθερη για άντρες, γυναίκες και παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ δεν θα υπάρξει χρονομέτρηση.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00, από το δημαρχείο (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

«Μια όμορφη βόλτα για μικρούς και μεγάλους στους δρόμους της πόλης μας, με ένα δώρο έκπληξη στον τερματισμό και πάρτι με dj. Ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί στους πολύ μικρούς μας ποδηλάτες, αφού θα κλείσει σε ένα τμήμα της η οδού Ευριπίδου (δίπλα από το δημαρχείο) για να κάνουν άνετα τις βόλτες τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

«Φορέστε τα κράνη σας κι ελάτε στην όμορφη αυτή ασφαλή βόλτα που έχει γίνει θεσμός» προσκαλεί τους δημότες του ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Λ. Περικλέους κάθοδος, Ελ. Βενιζέλου δεξιά έως Ικαρίας, Μενίππου, Αρκαδίου δεξιά έως Ψαρών έως 17ης Νοεμβρίου, Σερίφου, Φανερωμένης, Ευτέρπης, Αετιδέων αριστερά έως 25ης Μαρτίου, 25ης Μαρτίου έως Αναστάσεως, Εθνικής Αμύνης δεξιά έως Νευροκοπίου, Ζακυνθινού, Πίνδου, Μπλέσσα, Αργυροκάστρου, Μακεδονίας, Γράμμου, Κύπρου κάθοδος, 8ης Μεραρχίας, Κλειούς, Λ. Περικλέους, Δημαρχείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet