Κατάθεση στεφάνου από τον δήμαρχο Ηλ. Αποστολόπουλο στα Ηρώα Παπάγου και Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κατάθεση στεφάνου από τον δήμαρχο Ηλ. Αποστολόπουλο στα Ηρώα Παπάγου και Χολαργού

Τις δύσκολες αυτές ημέρες, όπου η πατρίδα μας καλείται να δώσει άλλη μία μάχη πρωτόγνωρη και δύσκολη, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε την μεγάλη επανάσταση του 1821 και τον εορτασμό της Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η επέτειος, λόγω τον συνθηκών, δεν εορτάστηκε όπως κάθε χρόνο. Νωρίτερα, ωστόσο, το πρωί ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, κατέθεσε στεφάνι στα Ηρώα Παπάγου και Χολαργού. Στεφάνι στον Χολαργό κατέθεσε και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Παράλληλα, από το πρωί, δημοτικό αυτοκίνητο, παίζοντας από τα ηχεία τον εθνικό μας ύμνο και επετειακά τραγούδια, πέρασε από όλα τα σημεία του Δήμου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος ανέφερε για τη σημερινή μέρα:

25η Μαρτίου. Επέτειος της μεγάλης επανάστασης του 1821 και εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ημέρες σαν τη σημερινή ενισχύουν την εθνική αυτοπεποίθηση με την ανάκληση της μνήμης ενός ένδοξου παρελθόντος. Η Ελλάδα μας καλείται να δώσει άλλη μια μάχη, πρωτόγνωρη και δύσκολη.

Με ομοψυχία, αλληλεγγύη και υπομονή θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.
Χρόνια πολλά στους σημερινούς μας ήρωες. Στις ένοπλες δυνάμεις που κρατούν ανέπαφα τα σύνορά μας, στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Λιμενικό, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και σε όλους όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ώστε με τη βοήθεια της Παναγιάς μας, να βγούμε νικητές, όπως σε κάθε δύσκολη στιγμή της ιστορίας μας.

Χρόνια πολλά Ελλάδα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet