Μεγάλη συμμετοχή στη δράση «Φυτεύουμε και ομορφαίνουμε τις πλατείες μας» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στη δράση «Φυτεύουμε και ομορφαίνουμε τις πλατείες μας» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού, στη δράση «Φυτεύουμε και ομορφαίνουμε τις πλατείες μας», στις 18/2, στις πλατείες Δημοκρατίας, Κύπρου και Εθνικής Αντίστασης στον Χολαργό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας απέδειξαν και πάλι πως η συμβολή τους σε κάθε ενέργεια του Δήμου, είναι πολύτιμη και αναγκαία. Το περιβάλλον είναι αυτό που δίνει ζωή και οφείλουμε να το ενδυναμώνουνε και να το προστατεύουμε. Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μιχάλη Τράκα, τον αναπληρωτή διευθυντή περιβάλλοντος και αειφορίας Αρτέμη Βατικιώτη, τον προϊστάμενο πρασίνου Μιχάλη Μιχαηλίδη και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας του Δήμου μας, για την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους στη δράση. Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χολαργού και όσους ομόρφυναν τις πλατείες μας. Τους πολίτες που αποτελούν την ψυχή του Δήμου μας».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Τράκας δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να ενισχύσουμε την οικολογική συνείδηση. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες θέλουμε να τονίσουμε ότι η πόλη είμαστε όλοι εμείς και μπορούμε να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη και πιο πράσινη, μέσα από μικρές και μεγάλες περιβαλλοντικές δράσεις».

Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στην Κοινότητα Παπάγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet