Νέα προσθήκη στον στόλο των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Νέα προσθήκη στον στόλο των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ακόμα ένα υπερσύγχρονο όχημα ενισχύει τον στόλο οχημάτων καθαριότητας, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, στο πλαίσιο της «Πράσινης Εκστρατείας» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος προμηθεύτηκε έναν τράκτορα  και ένα ημιρυμουλκούμενο με αυτόνομο σύστημα συμπίεσης χωρητικότητας 55 κυβικών μέτρων. To όχημα προορίζεται για την κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας Καθαριότητας, σε εργασίες αποκομιδής κλαδιών και απορριμμάτων και τη μεταφορά τους στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), μειώνοντας τουλάχιστον στο μισό το κόστος, προσθέτει η δημοτική αρχή.

Με την προμήθεια του νέου οχήματος επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και ανθρώπινου δυναμικού, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται το ρεύμα συλλογής κλαδιών και υπολειμμάτων κήπου, όπως υπογραμμίζει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού 

Τέλος, η διοίκηση υπενθυμίζει στους πολίτες ότι για την εναπόθεση κλαδιών και υπολειμμάτων κήπου θα πρέπει να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στους παρακάτω τηλ. αριθμούς επικοινωνίας:

  • Εργοτάξιο Παπάγου: 210 6540211.
  • Εργοτάξιο Χολαργού: 210 6537261.
  • 15800.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet