Ολοκληρώθηκαν δύο προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν δύο προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Ολοκληρώθηκαν δύο προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Ειδικότερα, την Πέμπτη 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Εθελοντισμός: Διαχείριση Κινδύνων, Κρίσεων, Εκτάκτων Αναγκών στην τοπική κοινωνία», διάρκειας 25 ωρών και την Πέμπτη 18 Ιουνίου το πρόγραμμα «Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία», διάρκειας 25 ωρών.

Τα προγράμματα «Εργαστήρι Δημιουργίας Κοσμήματος» διάρκειας 50 ωρών και «Ιστορία της Τέχνης», διάρκειας 25 ωρών, που δεν ολοκληρώθηκαν λόγω των συνθηκών, προγραμματίζεται να συνεχιστούν τον μήνα Σεπτέμβριο.

Οι επιτυχόντες εκπαιδευόμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τον χρόνο και τον τρόπο παραλαβής των βεβαιώσεων παρακολούθησής τους.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (τηλ. αριθμοί 210 6511141 & 213 2002893 και emai [email protected]), από Τετάρτη έως Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00 – 13:30, από τις κυρίες Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, Μπουφούνου και Λάτσιου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet