Ομαλά ξεκίνησε η λειτουργία των λυκείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ομαλά ξεκίνησε η λειτουργία των λυκείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ομαλά και με ασφάλεια ξεκίνησε η λειτουργία των λυκείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, τα οποία παρέμειναν κλειστά για περίπου πέντε μήνες, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πρώτο κουδούνι χτύπησε ξανά έπειτα από αρκετούς μήνες τηλεκπαίδευσης και οι μαθητές λυκείου επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες, επιδεικνύοντας τη σχολική κάρτα για Covid-19, με αρνητικά self tests.

Ο Δήμος είχε μεριμνήσει ώστε να καθαριστούν σχολαστικά τα σχολικά συγκροτήματα και να είναι πλήρως εξοπλισμένα με μάσκες και αντισηπτικά, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 με δαπάνη του Δήμου διενεργήθηκαν tests σε όλο το βοηθητικό προσωπικό (σχολικοί φύλακες και προσωπικό καθαριότητας) των σχολείων, ώστε να επιστρέψουν με ασφάλεια στους χώρους εργασίας τους. 

Τα λύκεια του Δήμου Παπάγου-Χολαργού επισκέφτηκαν σήμερα (12/4) ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, κ. Μιχάλης Τράκας και η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Λίλα Σουρανή.

«Καλή επανέναρξη στα παιδιά μας και ειδικά σε εκείνα που ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια και την προστασία μαθητών και καθηγητών, τοποθετώντας υγειονομικό υλικό παντού, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ενδελεχείς εργασίες καθαρισμού σε όλα τα σχολεία μας. Για όλους είναι ένα στοίχημα η ομαλή και ασφαλής επαναλειτουργία των σχολείων και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε στο πλευρό μας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας» δήλωσε ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet