Ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ στον Χολαργό επισκέφθηκε ο καλλιτέχνης Γιώργος Καπουτζίδης. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στους συνανθρώπους μας και στην κοινωνική προσφορά, αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη πρόσκληση του προέδρου του Συνδέσμου, Κώστα Τίγκα, να επισκεφθεί τον Σύνδεσμο. Η επίσκεψή του έδωσε σε όλα τα παιδιά αγάπη, χαρά και χαμόγελα που τόσο τα χρειάζονται.

Ο πολύ σημαντικός αυτός καλλιτέχνης υποσχέθηκε ότι στη μεγάλη μουσική εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος στον Πολυχώρο του στις 13 Δεκεμβρίου 2019 σε συνεργασία με τους σταθμούς «Σφαίρα 102,2» και «Μουσικός 98,»“, θα παραστεί ο ίδιος με όλους τους ηθοποιούς που ανεβάζουν το έργο του στο θέατρο «Ήβη».

Ο κ. Κ. Τίγκας επισημαίνει για τον Σύνδεσμο:

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet