Πρόσθετα προληπτικά μέτρα στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πρόσθετα προληπτικά μέτρα στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφασίζει  τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων πρόληψης και συγκεκριμένα:

  1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών.
  2. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη συνάθροιση -ιδιαίτερα παιδιών- στους παραπάνω χώρους, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 Επίσης, αποφασίστηκε:

  • Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, πλην των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας, περιορίζεται από τις 09:00 έως τις 13:00 καθημερινώς.
  • Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας (δήλωση τετραγωνικών) διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως και Πέμπτη από 09:00 – 13:00.
  • Για οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο email: [email protected]
  • Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στους αριθμούς 213 2002800-01-891 και 15800.

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να επιδείξουν υπευθυνότητα και να σεβαστούν τα μέτρα πρόληψης, «ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τη μείωση της διασποράς του ιού».

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε σύντομα να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία. Μέχρι τότε, δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων (ΕΟΔΥΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ), ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και προστατεύουμε τις οικογένειές μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet