Το «Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη» κάνει… στάση στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Το «Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη» κάνει… στάση στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω πανδημίας, το «Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη» της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό τον Διαβήτη» επιστρέφει. Ντύνει τα μηνύματα της πρόληψης με τη μαγεία των Χριστουγέννων και για μία ακόμη χρονιά βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες της Αττικής για να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για τον διαβήτη.

Το δρομολόγιο του «Μαγικού Λεωφορείου» θα έρθει στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και θα σταθμεύσει έξω από το Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (Λ. Περικλέους 56). Ωράριο: 10.30 έως 20.00 το βράδυ.

Μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς ή τους παππούδες τους που θα τα συνοδεύουν, για να διασκεδάσουν όλοι μαζί, να φωτογραφηθούν μέσα στο χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο που μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της CHRISTMAS DECOR, αλλά πρωτίστως να ενημερωθούν.

Οι ενήλικοι συνοδοί θα μπορούν να μετρήσουν τη γλυκόζη τους, να ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό και να λύσουν τις απορίες τους από την επιστημονική μας ομάδα, που αποτελείται από γιατρό-διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις σε σχέση με τους υγιείς συνομηλίκους τους.

Το ταξίδι του «Μαγικού Λεωφορείου» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών: ASCENSIA,ΙNTERMED και PFIZER.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι, μέσω του προγράμματος Εταιρεικής Κοινωνικής Ευθύνης «Στάση Ζωής», είναι και η ΟΣΥ, που διέθεσε το λεωφορείο, όπως και οι εθελοντές από το Πρόγραμμα Διαιτολογίας και τη Σχολή Παιδαγωγικών του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚOΥ Κολλεγίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet