Φαρμακευτικό υλικό παρέλαβαν όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φαρμακευτικό υλικό παρέλαβαν όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στη δωρεά φαρμακευτικού υλικού σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, προχώρησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και συγκεκριμένα το Περιφερειακό Τμήμα της πόλης.

Είκοσι έξι συνολικά πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν όλα όσα πρέπει να έχουν τα σχολεία, όπως οινόπνευμα, φυσιολογικό ορό, βαμβάκι, αντισηπτικό διάλυμα, παυσίπονα, αντιπυρετικά, ηλεκτρολύτες, επιδέσμους, αυτοκόλλητα ράμματα, γάντια, μάσκες κ.ά., παρέλαβαν διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρουσία των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών, Κατερίνας Γκούμα και Λίλας Σουρανή και του αντιπροέδρου της Σχολ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Νικήτα Κεφαλογιάννη.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το φαρμακευτικό υλικό παραδόθηκε από τον πρόεδρο του παραρτήματος, Γιάννη Φράγκο και την ταμία Αλεξάνδρα Παπασαββίδου, ενώ παρούσα ήταν η Μάρω Πατσαρίση, μέλος του Δ.Σ. και η κ. Μαυροφοράκη, νοσηλεύτρια και επί 40 έτη ενεργό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα, εκπρόσωπος των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού έδωσε χρήσιμες οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες και εξετάστηκε το ενδεχόμενο  διοργάνωσης μαθημάτων πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στα σχολεία του Δήμου.

«Ευχαριστούμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Παπάγου-Χολαργού, κ. Φράγκο, για την πολύ σημαντική δωρεά, ύψους 2.500 ευρώ, προς τα σχολεία μας, για την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας φροντίδας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet