Χριστουγεννιάτικη προσφορά για τα μέλη του Κοιν. Παντοπωλείου Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη προσφορά για τα μέλη του Κοιν. Παντοπωλείου Παπάγου-Χολαργού

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η χριστουγεννιάτικη διανομή προϊόντων στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και την αρμόδια αντιδήμαρχο Βίκυ Νικάκη.

Γλυκά, ποτά, αναψυκτικά και τρόφιμα, προσφορά επιχειρήσεων, φορέων και πολιτών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μοιράστηκαν σε όλους για να περάσουν όμορφα τις μέρες των εορτών. Επίσης, δόθηκαν πολλά δώρα από καταστήματα και εστιατόρια του Δήμου προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη γενναιόδωρη προσφορά τους στους πολίτες του Δήμου.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, και η αντιδήμαρχος Βίκυ Νικάκη, ευχαρίστησαν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «όλους όσοι στις μέρες μας προσφέρουν από το υστέρημά τους και βοηθούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσάρεστη θέση, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η προσφορά αγάπης και η ένδειξη αλληλεγγύης είναι οι μόνες πράξεις για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος». Ευχαρίστησαν, επίσης, τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ελπίδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet