Ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), υλοποιεί πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου του μαστού με την παροχή ψηφιακών μαστογραφιών. Το πρόγραμμα που θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, στις 9.00π.μ., στο Κέντρο Μαστού του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια) αφορά γυναίκες άπορες και ανασφάλιστες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 40 έως 69 ετών, ενώ την ημέρα της εξέτασης οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν µαζί τους την ταυτότητά τους και παλιά μαστογραφία (εάν έχουν). 

Επίσης, την ίδια ημέρα της μαστογραφίας οι γυναίκες θα πρέπει να διαθέσουν, εάν το επιθυμούν, το ποσό των πέντε ευρώ, για την προμήθεια του σχετικού CD της μαστογραφίας και τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες, από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, από τις 9:00 μέχρι τις 14:00, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6511772, 210 6561610, κ. Αργυροπούλου, 210 6549407, κ. Αγγελή

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη ή έχουν εμφανίσει στο παρελθόν καρκίνο του μαστού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet