Ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης για έργα και δράσεις στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης για έργα και δράσεις στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Τη διαφάνεια προς τους πολίτες, αλλά και τη συμμετοχικότητα των τελευταίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα τεχνικά έργα και τις δράσεις του, ενισχύει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δίνοντας σε λειτουργία μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα έργων και δράσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη λειτουργία της νέας πλατφόρμας σε χάρτη #cityworks ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αποτυπώνει με γεωγραφική – πληροφοριακή αναφορά τα τεχνικά έργα του Δήμου (π.χ. έργα ανάπλασης, οδοποιίας, πρασίνου, σχολικών κτιρίων, ηλεκτροφωτισμού, αθλητικών εγκαταστάσεων, σημάνσεων κλπ.), συνοδευόμενα από τα βασικότερα στοιχεία γι’ αυτά και για τα στοιχεία προόδου τους. Παράλληλα, ο Δήμος παρέχει στους πολίτες την πρωτοποριακή δυνατότητα να δουν real time την εκτέλεση των τεχνικών έργων και δράσεων του Δήμου και τα αντίστοιχα οικονομικά στοιχεία των έργων αυτών.

H πλατφόρμα υλοποιήθηκε από την ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy (https://www.crowdpolicy.com/), η οποία έχει υλοποιήσει με επιτυχία μεγάλης κλίμακας δράσεις και πληροφοριακά συστήματα που έχουν ως στόχο την προώθηση της καινοτομίας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ προσφάτως διακρίθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως Best City Supplier 2022 στα Best City Awards 2022.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού μένοντας προσηλωμένος στην υλοποίηση της ψηφιακής του στρατηγικής, συνεχίζει να λαμβάνει πρωτοβουλίες με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την εξασφάλιση της περαιτέρω βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης της πόλης. Η πλατφόρμα λειτουργεί στην ηλεκτορνική διεύθυνση https://egov.crowdapps.net/cityworks-papagou/.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet