Ηλ. Αποστολόπουλος: Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για υλοποίηση του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή
Ποιότητα Ζωής

Ηλ. Αποστολόπουλος: Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για υλοποίηση του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, δεσμεύεται ότι ο Δήμος «θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του για την υλοποίηση του σχεδίου του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή».

Ακολουθεί η σχετική δήλωσή του:

«Ένα χρόνο πριν, στις 5 Ιουνίου 2018, κληθήκαμε από τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα όλοι οι αρμόδιοι φορείς σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

»Στην εν λόγω σύσκεψη, ο πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι υπουργοί μάς διαβεβαίωσαν ότι θα προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την υλοποίηση του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή, και τέθηκε μάλιστα και χρονοδιάγραμμα τριών μηνών για τη σύσταση του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου.

»Επικροτήσαμε και στηρίξαμε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς η κυβέρνηση υπαναχώρησε ουσιαστικά από την αρχική της πρόταση για κατασκευή γηπέδου στον πυρήνα του Πάρκου.

»Έναν χρόνο μετά, η σύσταση του Φορέα Διαχείρισης έχει μείνει στα χαρτιά και το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο για τους πολίτες της Αττικής.

»Δεσμεύομαι ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του για την υλοποίηση του σχεδίου του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας για το Μητροπολιτικό Πάρκο, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, και απέναντι σε οποιονδήποτε έχει άλλα σχέδια και βλέψεις για το Μητροπολιτικό Πάρκο.

»Το οφείλουμε στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet