Για τα προβλήματα στον Άνω Χολαργό ενημερώθηκε ο Κ. Τίγκας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Για τα προβλήματα στον Άνω Χολαργό ενημερώθηκε ο Κ. Τίγκας

Για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού ενημερώνεται η παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού με συναντήσεις με τους κατοίκους των γειτονιών του Δήμου.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Κώστας Τίγκας και μέλη της παράταξης επισκέφθηκαν την περιοχή του Άνω Χολαργού, όπως επισημαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Άρχισε και συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία η πορεία ενημέρωσης και συζήτησης των προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας στις γειτονιές του Χολαργού.

Ο Κώστας Τίγκας επικεφαλής της παράταξης, συνοδευόμενος από πέντε στελέχη της συναντήθηκαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στον Άνω Χολαργό με συμπολίτες μας που έθεσαν υπόψη τους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η συζήτηση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ακούσαμε με πολλή προσοχή όλα τα προβλήματα, όπου απαιτείτο έγινε επί τόπου επίσκεψη και αυτοψία, τα καταγράψαμε και δεσμευτήκαμε για την υλοποίησή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ήλθαν να μας πουν τα προβλήματα του εγκαταλειμμένου Άνω Χολαργού. Δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την υλοποίησή τους. Η πορεία προς τους συμπολίτες μας θα συνεχιστεί.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet