Συνεργασία της Μαρίας Λεβέντη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα
Πολιτική

Συνεργασία της Μαρίας Λεβέντη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Τίγκα, ανακοινώνει τη συνεργασία της Μαρίας Λεβέντη, μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητος Παπάγου, «προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων, ικανών και έμπειρων ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα, να προσφέρουν στην πόλη μας. Οι εξαιρετικές σπουδές της, το πλούσιο βιογραφικό της, καθώς και η επαγγελματική και κοινωνική της δράση, αποτελούν εγγύηση ότι η κ. Λεβέντη θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

»Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που, με επίκεντρο τον Δημότη, θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσης:

  • Kοινωνική αλληλεγγύη
  • Aσφάλεια
  • Νεολαία – Σχολεία
  • Περιβάλλον – Καθαριότητα
  • Αθλητισμός
  • Καθημερινότητα».

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με τη Μαρία Λεβέντη:

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας. Τη Μαρία Λεβέντη τη γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά της, το ήθος της και η επαγγελματική της ευσυνειδησία αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας.

»Είναι γεγονός ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί και αγανακτήσει από την αδιαφορία και την απραξία του Ηλία Αποστολόπουλου, που πλέον είναι σε όλους γνωστός ως ο “εξαφανισμένος” δήμαρχος. Είναι λοιπόν ευθύνη της δικής μας παράταξης, αλλά και όλων των ενεργών πολιτών, να προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet