Για θέματα αθλητισμού στον Δήμο Πεντέλης συζήτησαν Κ. Λαζή και Γ. Μαυρωτάς
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Για θέματα αθλητισμού στον Δήμο Πεντέλης συζήτησαν Κ. Λαζή και Γ. Μαυρωτάς

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης, Κωνσταντίνας Λαζή-Αναγνωστοπούλου, με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά. Παρών στην συνάντηση ήταν ο κ. Δημήτρης Γκελντής, μέλος της ομάδας διοίκησης έργου του Δήμου Πεντέλης.

Η ατζέντα της συζήτησης αφορούσε τόσο θέματα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως αυτά έχουν προκύψει στη μετά COVID-19 εποχή, όσο και τη στρατηγική ανάπτυξης του αθλητισμού στα διοικητικά όρια του Δήμου Πεντέλης, όπως αυτή ορίζεται από τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓA και της ΚΕΔΕ, με τις πλατφόρμες «Χίλων» και «Πέλοπας», καθώς και το Μητρώο Αθλητικών Φορέων που αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Η κ. Λαζή ενημέρωσε επίσης τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού για την πρόταση που έχει υποβάλλει ο Δήμος Πεντέλης στην Επιτροπή 2021 και τη στόχευση ν’ αποκτήσει ο Δήμος σύγχρονη αθλητική ταυτότητα, αναπτύσσοντας πολλαπλώς τις δυνατότητες που παρέχονται από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το Πεντελικό βουνό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet