Αναβαθμίζεται αθλητικά η Πεντέλη: Νέο υπαίθριο γυμναστήριο και σύγχρονοι ηλεκτρονικοί πίνακες στο κλειστό
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αναβαθμίζεται αθλητικά η Πεντέλη: Νέο υπαίθριο γυμναστήριο και σύγχρονοι ηλεκτρονικοί πίνακες στο κλειστό

Συνεχίζεται η εφαρμογή του σχεδίου που έχει εκπονήσει η δημοτική αρχή Πεντέλης για επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών αθλητισμού της πόλης.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, τις προηγούμενες ημέρες:

  • Δημιουργήθηκε ένα ακόμα υπαίθριο γυμναστήριο, αυτήν τη φορά στη Μικρή Καλλιθέα στην Πεντέλη, με την προμήθεια και τοποθέτηση δύο σετ καλλισθενικής γυμναστικής ενηλίκων εξωτερικού χώρου.
  • Τοποθετήθηκε νέο σύγχρονο διπλό σύστημα ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων και χρονομέτρησης που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της FIBA.

Οι δαπάνες συνολικά ανήλθαν σε περίπου 19.350 ευρώ και χρηματοδοτήθηκαν από πόρους του Δήμου.

Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι η αύξηση των χώρων εκγύμνασης στον Δήμο, με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση και χρήση, ώστε να παρέχεται σε όλους τους πολίτες κάθε ώρα της ημέρας, η δυνατότητα για άθληση μέσα σε κατάλληλο περιβάλλον που να προδιαθέτει για φυσική άσκηση, εύκολα προσβάσιμο χωρίς να απαιτείται η παρουσία και καθοδήγηση γυμναστή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τον αθλητισμό, Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου, δήλωσε σχετικά:

«Συνεπείς σε ό,τι είχαμε εξαγγείλει από την αρχή της πανδημίας και με στόχο όλο και περισσότεροι συνδημότες ν’ απολαμβάνουν τα οφέλη της σωματικής άσκησης που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο ενός ισορροπημένου ανθρώπου, τοποθετήσαμε καλλισθενικά όργανα κάνοντας την αρχή από τη Δημοτική Ενότητα Πεντέλης. Σχεδιάζουμε επίσης τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου καλλισθενικού πάρκου, ενώ αναμένουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουν τοποθετηθεί και τα τραπέζια ping-pong σε εξωτερικούς χώρους του Δήμου μας».

Ο υπεύθυνος Αθλητικών Χώρων του Δήμου, Δημήτρης Γκελντής, από την πλευρά του, τόνισε:

«Μετά από αρκετά χρόνια αναβαθμίζεται ο χώρος του κλειστού Νέας Πεντέλης. Λύνοντας παράλληλα και το πρόβλημα ετών που είχε ο αθλητικός σύλλογος Α.Ε. Πεντέλης με τους πίνακες και τα χρονόμετρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet