Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τις ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τις ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων

Πλήθος γονέων και μικρών αθλητών και αθλητριών συμμετείχε στη γιορτή των ακαδημιών του Συλλόγου ΚΑΟ Μελισσίων στο Κλειστό Γήπεδο Μελισσίων, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, για να υποδεχθοούν τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Η γιορτή περιλάμβανε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια, αγώνες για τις ηλικίες των Τζούνιορ 2005 έως 2009, τις Αμαζόνες και τα Προμίνι Κορίτσια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στα παιδιά, παρακίνησε τους γονείς να συνεχίσουν να κρατούν τα παιδιά τους κοντά στον αθλητισμό που μόνο καλά έχει να τους προσφέρει, όντας και ο ίδιος άνθρωπος του αθλητισμού επί σειρά ετών, απέδωσε εύσημα στη διοίκηση του Συλλόγου για το έργο που επιτελείται και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους και καλή δύναμη.

Ο πρόεδρος του ΚΑΟΜ Κ. Αποστολίδης αναφέρθηκε στην αγωνιστική πορεία των τμημάτων του Συλλόγου, τις επιτυχίες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας, αλλά και των μικρότερων ηλικιών, ευχαρίστησε τους προπονητές για την καλή δουλειά που κάνουν με τα παιδιά και εξήρε τη δράση των εφόρων και των εθελοντών του Συλλόγου και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Ευχαρίστησε επίσης τον δήμαρχο για την υποστήριξή του στη διασφάλιση και παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον ΚΑΟΜ και τον κάλεσε να βοηθήσει για τη συμπλήρωση του εξοπλισμού του Κλειστού Γηπέδου με δύο επιπρόσθετες επιτοίχιες μπασκέτες όπως αυτές που πρόσφατα προμηθεύτηκε με έξοδά του ο Σύλλογος. Ο δήμαρχος άμεσα ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που διατυπώθηκε, αναγνωρίζοντας τη θετική δουλειά του Συλλόγου.

Παρών στη γιορτή και ο παίκτης της ΑΕΚ Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους γονείς και ζήτησε από τα παιδιά να συνεχίσουν να αθλούνται, να αγαπούν αυτό που κάνουν και τους διαβεβαίωσε ότι θα τους βοηθήσει σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Ο Γιώργος Καλαϊτζής, τεχνικός διευθυντής Ανδρικών Τμημάτων του Ομίλου θύμισε στα παιδιά ότι ο Λουκάς υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, προερχόμενος από τις υποδομές του ΠΑΟΚ, με σημαντικές επιτυχίες στις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων και τα προέτρεψε να συνεχίσουν με συνέπεια τον καθημερινό τους αγώνα και να προσπαθήσουν να του μοιάσουν.

Στη συνέχεια βγήκε και η… παραδοσιακή ομαδική φωτογραφία για να θυμούνται οι παρεβρισκόμενοι την ευχάριστη αυτή στιγμή.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους:

  • Προπονητές των τμημάτων, που ήταν όλοι παρόντες και συμμετείχαν στη διοργάνωση.
  • Εθελοντές μας Βασιλική, Σοφία, Δημήτρη, Γιάννη, Βαγγέλη, Βασίλη, Νίκο, Φίλιππο για την υποστήριξη τους
  • Βασίλη Μπούρα, πρόεδρο του ΟΠΑΘ, για την τεχνική υποστήριξη.
  • Μιχάλη Καλαβρό, γυμναστή.
  • Γονείς, που υποστήριξαν τα παιδιά τους στην εκδήλωση αυτή.

Πηγή: melissiabc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet