ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και για το εργοστάσιο
Ποιότητα Ζωής

ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και για το εργοστάσιο

Δελτίο Τύπου για την σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης, με θέμα την απόσυρση της αίτησης αδειοδότησης του εργοστασίου αεριοποίησης στο Πεντελικό την οποία έχει καταθέσει στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής ο δήμαρχος Πεντέλης, εξέδωσε και η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Αντώνης Φειδοπιάστης και Κώστας Τζουμάκας, μαζί με τις παρατάξεις ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Λεωνίδα Λάζο, Χρήστο Καλαποθαράκο και Γραμματική Γιαμουγιάννη συνυπέγραψαν αίτημα σύγκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την απόσυρση της αίτησης αδειοδότησης του εργοστασίου αεριοποίησης στο Πεντελικό βουνό που έχει υποβάλει στο ΥΠΕΚΑ ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου.

Η Δημοτική Κίνηση ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και ο Αντώνης Φειδοπιάστης από την πρώτη στιγμή ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής καταγγέλλοντας τα σκοτεινά σχέδια του κ. Δ. Στεργίου για την καταστροφή του Πεντελικού σε βάρος της υγείας όλων μας.

Πρόσκληση

Καλούμε όλους τους πολίτες της Πεντέλης να βάλουν τέλος στα σχέδια καταστροφής της ζωής μας και να παρευρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκλησής του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet