Δήμος Πεντέλης: Διαχειρίστηκε ανεπιτυχώς τα πολεοδομικά θέματα η Συμπολιτεία
Ποιότητα Ζωής

Δήμος Πεντέλης: Διαχειρίστηκε ανεπιτυχώς τα πολεοδομικά θέματα η Συμπολιτεία

Ότι διαχειρίστηκε ανεπιτυχώς πολεοδομικά θέματα του Δήμου Πεντέλης, ως πρώην διοίκηση του Δήμου Μελισσίων, κατηγορεί τη Συμπολιτεία η δημοτική Αρχή Πεντέλης, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης στην οποία σημειωνόταν ότι «έχουν “παγώσει” όλα τα πολεοδομικά ζητήματα της πόλης».

Συγκεκριμένα, η δημοτική Αρχή Πεντέλης απαντά:

Για μια ακόμη φορά η Συμπολιτεία προκαλεί σύγχυση στον κόσμο με δημοσιεύσεις αμφιβόλου ορθότητας και αντικειμενικότητας.

Δεν δικαιούται η Συμπολιτεία, με την τετραετή αποτυχημένη οικονομικά και λειτουργικά διοίκηση στον πρώην Δήμο Μελισσίων, να ομιλεί για άγνοια και ανικανότητα σε θέματα που τα περισσότερα η ίδια για πολλά χρόνια ανεπιτυχώς διαχειρίστηκε.

Ειδικότερα και επί του θέματος ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι:

  • Η ένταξη στο σχέδιο της 3ης – 4ης γειτονιάς έφυγε από τα τοπικά όρια αποφάσεων που ολοκληρώθηκαν και ήδη βρίσκεται στην Περιφέρεια.
  • Η αναθεώρηση του σχεδίου των Μελισσίων βρίσκεται στο ΣΥΠΟΘΑ αφού έχουν ληφθεί οι επιβαλλόμενες δημοτικές αποφάσεις.
  • Η ένταξη στο σχέδιο πόλης περιοχής της Νέας Πεντέλης είναι στη διαδικασία συμπλήρωσης του φακέλου μετά από διορθώσεις που ζητήθηκαν από την Περιφέρεια.
  • Πράξεις αναλογισμού, διορθωτικές πράξεις εφαρμογής και τροποποιήσεις έχουν γίνει όπως περιγράφονται στους ετήσιους απολογισμού του δημάρχου.
  • Το θέμα της τροποποίησης σχεδίου στο Γήπεδο Νέας Πεντέλης, με σκοπό την αναβάθμισή του, με την διάστρωση με χλοοτάπητα, βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι ανακοινώνεις εντυπωσιασμού της Συμπολιτείας μόνο σύγχυση προκαλούν στον πολίτη και κακό σ΄ αυτήν κάνουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet