Ερώτημα Συμπολιτείας για τη στάθμευση στις οδούς Σωκράτους & Π. Τσαλδάρη
Ποιότητα Ζωής

Ερώτημα Συμπολιτείας για τη στάθμευση στις οδούς Σωκράτους & Π. Τσαλδάρη

Ερώτημα για το πρόβλημα στάθμευσης στις οδούς Σωκράτους και Παναγή Τσαλδάρη στα Μελίσσια θέτει προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Πεντέλης η παράταξη Συμπολιτεία.

Η δημοτική αρχή ερωτάται πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το θέμα και αν στα σχέδιά της είναι η δημιουργία χώρου στάθμευσης στην περιοχή.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Με ερώτησή τους, προς τη δημοτική αρχή, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας» Δήμητρα Κεχαγιά και Δημήτρης Σταυρόπουλος, θέτουν εκ νέου το ζήτημα στάθμευσης στη διασταύρωση των οδών Σωκράτους και Παν. Τσαλδάρη στα Μελίσσια.

Το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει έντονο πρόβλημα, λόγω των δεκάδων σταθμευμένων αυτοκινήτων, τόσο κατά τη διάρκειά της ημέρας, όσο – κυρίως – κατά τις νυχτερινές ώρες.

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί συνθήκες ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής, αλλά και αυξάνει τους κινδύνους ατυχημάτων, αφού τα αυτοκίνητα καταλαμβάνουν το οδόστρωμα σε όλο το μήκος και πλάτος της διασταύρωσης.

Ανάλογο ερώτημα είχε καταθέσει και ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας» Κώστας Καλλιανιώτης, από το 2011, χωρίς να υπάρξει καμία μέριμνα από τη δημοτική Αρχή.

Ερωτάται ξανά η δημοτική αρχή, πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το θέμα και αν στα σχέδιά της είναι η δημιουργία χώρου στάθμευσης στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet