Κ. Κοσοβίτσας προς Δ. Στεργίου: Ελάτε να τα… πούμε δημόσια στη Ν. Πεντέλη
Ποιότητα Ζωής

Κ. Κοσοβίτσας προς Δ. Στεργίου: Ελάτε να τα… πούμε δημόσια στη Ν. Πεντέλη

Απάντηση στο πρόσφατο δελτίο Τύπου του γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πεντέλης, με το οποίο τον επιπλήττει γιατί επέλεξε το «Ε» για να εκφράσει τις απόψεις του επί του πρόσφατου δημόσιου απολογισμού του δημάρχου, δίνει ο πρώην δήμαρχος Νέας Πεντέλης Κώστας Κοσοβίτσας.

Στην απάντησή του, αφού χαρακτηρίζει ως «αστείες δικαιολογίες» τις αιτιάσεις που προβάλλει το εν λόγω γραφείο, κάνει αναφορά σε έγγραφο μέσω του οποίου είχε ζητηθεί να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η υπόθεση των 40 επίμαχων οικοπέδων στον λόφο Προφήτη Ηλία, στη Ν. Πεντέλη.

Επίσης, ο κ. Κοσοβίτσας έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο του Δήμου Πεντέλης, από το οποίο, όπως επισημαίνεται, αποδεικνύεται η ταύτιση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με τα συμφέροντα των οικοπεδούχων και όχι του Δήμου.

Τέλος, καλεί τον δήμαρχο, αν νομίζει ότι αδικείται, σχετικά με την κριτική που του άσκησε για το γήπεδο και τον παιδικό σταθμό στη Ν. Πεντέλη, να κάνει δημόσια συγκέντρωση στη Ν. Πεντέλη και να  εξηγήσει τις ενέργειες της διοίκησής του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κ. Κοσοβίτσα:

Το γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πεντέλης, με το «καταπληκτικό» υπ’ αριθ. 200, δελτίο Τύπου, 20/11/2017, αντί απαντήσεως, με ρωτά γιατί δεν εμφανίστηκα αυτοπροσώπως στην ετήσια θεσμική διαδικασία απολογισμού του κ. δημάρχου, ώστε να λάβω δημόσια τις κατάλληλες απαντήσεις.   

Τι εννοεί ο «ποιητής»; Αν πήγαινα για τα δύο θέματα, γήπεδο και παιδικός  σταθμός, θα εξέφραζα τις ίδιες αιτιάσεις που εξέφρασε «θεσμικά» ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Φειδοπιάστης. Τότε εμένα θα μου έδινε άλλες απαντήσεις στις ίδιες αιτιάσεις; Τέτοια υποτίμηση της νοημοσύνης δεν αντέχεται!   

Με ρωτά επίσης γιατί απαντώ μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας. Η απάντηση είναι απλή. Ως απλός πολίτης δεν διαθέτω δημόσια ιστοσελίδα, ούτε γραφείο Επικοινωνίας. Διαθέτω όμως μια ιστορία στον χώρο της Ν. Πεντέλης. Έχω γνώση των θεμάτων που δεν μου επιτρέπει να δέχομαι αστείες δικαιολογίες, ούτε να «παραμυθιάζει» τους συμπολίτες μας ο κ. δήμαρχος.

Αν όμως ο «ποιητής» εννοεί ότι ήταν πρέπον να απευθυνθώ δι’ αιτήσεως στον κ. δήμαρχο, τον πληροφορώ ότι κι αυτό έγινε. Και αν και πέρασαν πάνω από 5 μήνες, απάντηση δεν πήραμε. Για  επιβεβαίωση παραδίδεται στη δημοσιότητα η με αριθ. πρωτ. 12848/13-6-2017 αίτησή μας.

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος προτιμά η αίτηση να παραμένει μεταξύ μας. Κατά το κοινώς λεγόμενο, την κάνει «γαργάρα».

Αν ο κ. δήμαρχος νομίζει ότι τον αδικούμε, ας κάνει μια δημόσια συγκέντρωση στη Ν. Πεντέλη και να  εξηγήσει τις ενέργειες της διοίκησής του, για το γήπεδο και τον παιδικό σταθμό.

Ιδού η Ρόδος!

Όσο για το γραφείο Επικοινωνίας κ.λπ., εκτός της ενασχόλησης με το πορτραίτο του κ. δημάρχου, έμαθε και να ρωτά. Καλό θα ήταν και να απαντά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet