«Νίκη» σε δύο περιπτώσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα Μελίσσια
Η κεραία της Cosmote στο κτήριο του ΟΤΕ (οδός Λευκάδος)
Ποιότητα Ζωής

«Νίκη» σε δύο περιπτώσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα Μελίσσια

«Νίκη» σε δύο περιπτώσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα Μελίσσια επετεύχθη με αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

«Ο αγώνας κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας συνεχίζεται» σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, στην οποία αναφέρονται δύο περιπτώσεις κεραιών στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Στο πλαίσιο του πάγιου αγώνα του δημάρχου και των πολιτών του Δήμου κατά των παρανόμων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, σημειώθηκαν δύο σημαντικές επιτυχίες:

Α.  Με την υπ΄ αριθμ. 406/2015 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, απορρίφθηκε η προσφυγή της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «WIND HELLAS Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ» και χαρακτηρίστηκε αυθαίρετη και κατεδαφιστέα η εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στη Λ. Πηγής αρ. 55 στη Δ.Κ. Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.

Β.  Με την υπ΄ αριθμ. 8807/2015 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αποφασίσθηκε η παύση της λειτουργίας του σταθμού βάσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται εγκατεστημένη στο κτήριο του ΟΤΕ επί της οδού Λευκάδος αρ. 6 στη Δ.Κ. Μελισσίων.

Η σταθερή θέση του Δήμου «Καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός του οικιστικού ιστού του Δήμου», υλοποιείται στο ακέραιο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet