Παρούσα και η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης στη μαθητική αναδάσωση
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Παρούσα και η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης στη μαθητική αναδάσωση

Πέντε χιλιάδες περίπου μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων γέμισαν με τις χαρούμενες φωνές τους την πλαγιά της Πεντέλης πίσω από το Παίδων Πεντέλης και φύτεψαν περίπου 6.000 δενδρύλλια.

Η υψηλή θερμοκρασία και πάνω από όλα η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών συνέβαλαν στην επιτυχία της μαθητικής δενδροφύτευσης που συγκέντρωσε μαθητές από πολλές περιοχές. Από τον Δήμο Πεντέλης συμμετείχαν το 1ο Δημοτικό Μελισσίων, το Κρυστάλλειο Δημοτικό Πεντέλης, το Γυμνάσιο Πεντέλης και το Γενικό Λύκειο Πεντέλης.

Στην αναδάσωση συμμετείχαν επίσης σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, Κηφισιάς, Εκάλης, Χαλανδρίου, Γλυκών Νερών, Πεύκης, Παλλήνης, Μεταμόρφωσης, Γέρακα, Ραφήνας, Νέου Ψυχικού και Αγίας Παρασκευής.

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σπάτων-Αρτέμιδας και μέλος Δ.Σ. ΣΠΑΠ Π. Πουλάκης, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης Μ.  Μπαχαρνίκου, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλ. Σιώμος, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Πεντέλης Κ. Καλλιανιώτης, η γραμματέας της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης Δ. Κεχαγιά και ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Δ. Σταυρόπουλος
Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σπάτων-Αρτέμιδας και μέλος Δ.Σ. ΣΠΑΠ Π. Πουλάκης, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης Μ. Μπαχαρνίκου, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλ. Σιώμος, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Πεντέλης Κ. Καλλιανιώτης, η γραμματέας της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης Δ. Κεχαγιά και ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Δ. Σταυρόπουλος

Η δράση υλοποιήθηκε από τον ΣΠΑΠ, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τους Δήμους Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης, την Ένωση Γονέων Πεντέλης, τις Διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, με τον συντονισμό του προέδρου του Συνδέσμου και γενικού γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμου.

Την Ένωση Γονέων του Δήμου Πεντέλης εκπροσώπησαν η πρόεδρος Μιλένα Μπαχαρνίκου, η γραμματέας Δήμητρα Κεχαγιά και το μέλος Ηλίας Μιχαηλίδης.

Η Ένωση Γονέων ευχαριστεί με ανακοίνωσή της θερμά τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ Βλάσση Σιώμο για την πρόσκληση συμμετοχής της σε αυτή τη μεγάλη και πολύ επιτυχημένη δράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet