Άνοιξε τις πόρτες του το Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων
Κοινωνία

Άνοιξε τις πόρτες του το Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων

Άνοιξε και πάλι τις πόρτες του το Γ΄ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης ανέφερε στον χαιρετισμό του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «Στιγμές σαν και αυτή, που κλείνει ένας κύκλος, που λέγεται χρονιά και ανοίγει ένας καινούργιος, υπάρχουν δύο σκέψεις. Η μία σκέψη είναι το χθες και λέγεται απολογισμός και η άλλη είναι το αύριο και λέγεται προγραμματισμός. Φέτος η χρονιά είναι πιο σημαντική γιατί τυχαίνει σε μια περίοδο που οι Έλληνες είμαστε αποφασισμένοι, υποχρεωμένοι να χαράξουμε ντορό για τα επόμενα χρόνια. Όλα εκείνα που μας ενώνουν είναι η Χριστιανοσύνη, η Πατρίδα, η Ελλάδα. Εδώ, έχουμε την τύχη και την τιμή να έχουμε και ανθρώπους, που μας δείχνουν ντορό Χριστιανικό, ντορό Αγάπης και Προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, και οι άνθρωποι αυτοί εδώ στα Μελίσσια και στην Πεντέλη είναι πολλοί και λέγονται άνθρωποι του Αλτρουισμού και του Εθελοντισμού. Είμαι σίγουρος ότι εδώ θα γίνει μια Εστία Αγάπης, εκπλήσσομαι από την αγάπη που το αγκαλιάζετε και νιώθω να με πνίγει η ευτυχία».

Την εκδήλωση, που επιμελήθηκε η πρόεδρος του Γ΄ ΚΑΠΗ Εύη Ευαγγελίου τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Άγγελος Παλαιοδήμος, η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, οι αντιδήμαρχοι Μελισσίων και Νέας Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς και Λευτέρης Κοντουλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Τίτσα Κυβέλου, Ελευθέριος Κιτσούλης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μαίρη Δούκα, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γεώργιος Μαγιάτης, Ειρήνη Βλάχου, Χρυσούλα Καπράλου και Νίκος Δροσάτος, επίσης ο υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Τόιλος, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Κ. Μελισσίων Κική Μπάρα, οι κ.κ. Παναγιώτης Γκατζόλης, Νίκος Καμπέρης, Κωνσταντίνος Καλατζής, Δημήτρης Τζαμτζής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ροδώνης Χρήστος Κάζος και η τέως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Βαρβάρα Πετρίδου.

Στον χώρο του Γ΄ ΚΑΠΗ γίνονται μαθήματα ζωγραφικής, πλεκτικής και παραδοσιακών χωρών. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6136333.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet