Έκρηξη σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από τηλεοπτικό τηλεοπτικό σταθμό στα Μελίσσια – Τι εξετάζουν οι Αρχές
reader.gr
Κοινωνία

Έκρηξη σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από τηλεοπτικό τηλεοπτικό σταθμό στα Μελίσσια – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Στόχος αγνώστων έγινε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 10/1 το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη, ο οποίος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Πιθανότατα από εμπρηστικό μηχανισμό, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ήταν σταθμευμένο σε χώρο πάρκινγκ στην οδό Στουντίου στα Μελίσσια. Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος βρίσκονταν στο κοντρόλ του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς υπήρχε ζωντανή εκπομπή στον «αέρα».

Ο ίδιος βγαίνοντας έξω είδε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του να καίγεται ολοσχερώς, παρά την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής, με πέντε άνδρες και δύο οχήματα.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα μας φιμώσετε κι ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητό μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωσή του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω!». Ο δημοσιογράφος έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου.

Με την προανάκριση να είναι σε εξέλιξη, οι Αρχές δεν αποκλείουν στόχος να ήταν ο παρουσιαστής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon και όχι ο δημοσιογράφος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet