Έκτακτα μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων από την πυρκαγιά στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Έκτακτα μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων από την πυρκαγιά στον Δήμο Πεντέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, στο πλαίσιο άμεσης αντιμετώπισης των σοβαρών επιπτώσεων της εκτεταμένης πυρκαγιάς που έπληξε τον Δήμο, προχώρησε στη λήψη έκτακτων μέτρων και συγκεκριμένα:

  • Στη μεταφορά του ποσού των 37.000,00 ευρώ, που αφορούσε στον κωδικό για το ακυρωθέν Φεστιβάλ Πεντελικού, στον λογαριασμό οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων της πυρκαγιάς της 12ης Αυγούστου.
  • Στη συμπερίληψη στην οικονομική ενίσχυση μίας μηνιαίας αντιμισθίας της δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου και των αντιδημάρχων της.
  • Στο άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού στο όνομα του Δήμου Πεντέλης για χρονικό διάστημα ενός έτους και εάν απαιτηθεί να γίνει παράταση του διαστήματος.
  • Στη συγκρότηση Επιτροπής για την παρακολούθηση της διαχείρισης του ανωτέρω λογαριασμού αποτελούμενη από τους Μπούρα Βασίλειο, με αναπληρωτή τον Δρόσο Γεώργιο, Αργύρη Άρτεμις, με αναπληρωτή τον Ζούνη Ιωάννη, Πολίτη Ελένη, με αναπληρώτρια τη Γιαννακοπούλου Δήμητρα, Σταυροπούλου Ελένη, με αναπληρωτή τον Μητρόπουλο Σπυρίδωνα (υπάλληλοι Δήμου Πεντέλης), Ζαμάνου Μαρία, με αναπληρώτρια τη Δεμερτζή Ευδοξία (υπάλληλοι Δήμου Πεντέλης).

«Είμαστε εδώ με κάθε τρόπο για τον κάθε Πεντελιώτη τη δύσκολη αυτή στιγμή», δήλωσε σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet