Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης προς νέο Δ.Σ.: Δεν τηρείτε τις κείμενες διατάξεις του Καταστατικού
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης προς νέο Δ.Σ.: Δεν τηρείτε τις κείμενες διατάξεις του Καταστατικού

Οι εκπρόσωποι στην Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης Βέρα Θεοδωρίδου, Κώστας Χριστόπουλος, Ιωάννα Βοτσίδη, Φωτεινή Δεληδήμου, Ευθύμης Εφεντάκης, Βαρβάρα Μπάλλου, Μαριάνθη Καραγιαννάκου, Αικατερίνη Αρναούτογλου, Βασιλική Καψή, Ευαγγελία Κάβουρα, Ηλίας Αλεξόπουλος, Μιχάλης Πρωτολάτης, Κωνσταντίνα Μπαλάτσου και Ειρήνη Μανταδέλη, με αφορμή την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, αναφέρουν ότι τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πεντέλης δεν τηρούν τις κείμενες διατάξεις.

Ειδικότερα, οι γονείς σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωση:

Σύμφωνα με το άρθρο 25 (Έλλειψη Διοικητικού Συμβουλίου) παράγραφος 3 του Καταστατικού της Ένωσης Γονέων Πεντέλης «έλλειψη διοίκησης υπάρχει και όταν ο αριθμός των τακτικών και αναπληρωματικών μελών περιοριστεί σε λιγότερους από πέντε. Στην περίπτωση αυτή τη Γενική Συνέλευση συγκαλούν οι εναπομείναντες σύμβουλοι και αν αυτοί αρνηθούν ή αμελήσουν να το πράξουν εφαρμόζεται η διαδικασία της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».

Κατά συνέπεια, τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας δεν τηρείτε τις κείμενες διατάξεις, μετέρχεστε μεθόδους που εγείρουν ερωτήματα (τέσσερις ανασυγκροτήσεις Δ.Σ.), και χρησιμοποιείτε διάφορα τεχνάσματα, ώστε να επιβάλλετε ανεμπόδιστα τις όποιες επιλογές σας.

Ως εκ τούτου, για να ξεπεραστεί αυτή η δυσλειτουργία και να αποκτήσει το εν λόγω Όργανο εκ νέου τον θεσμικό του ρόλο και την ουσιαστική του υπόσταση, θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας έναντι της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας και να προβείτε στις προβλεπόμενες ενέργειες που ορίζονται από το Καταστατικό της Ένωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet