Έως 14/11 οι αιτήσεις για την Επιτροπή Διαβούλευσης Πεντέλης
Κοινωνία

Έως 14/11 οι αιτήσεις για την Επιτροπή Διαβούλευσης Πεντέλης

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης καλεί εκ νέου, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 208/2014 απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου, τους φορείς, συλλόγους και οργανώσεις που υφίστανται και δρουν στον ∆ήμο Πεντέλης, καθώς και τους δημότες του ∆ήμου που επιθυμούν να συμμετέχουν στη «∆ημοτική Επιτροπή ∆ιαβούλευσης», να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους έως την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στις 14:00, στον ∆ήμο Πεντέλης.

Κάθε ενδιαφερόμενος φορέας, θα πρέπει να έχει συσταθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την είσοδό του στην Επιτροπή ∆ιαβούλευσης. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται η επωνυμία του φορέα, ο εκπρόσωπός του, καθώς και ο αναπληρωτής του, ενώ μαζί με την αίτηση θα πρέπει να κατατεθεί και η πράξη σύστασης αυτού.

Η ∆ημοτική Επιτροπή ∆ιαβούλευσης:

α) Γνωμοδοτεί στο ∆ημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του ∆ήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του ∆ήμου.
β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος που παραπέμπονται σε αυτή από το ∆ημοτικό Συμβούλιο ή τον δήμαρχο.
γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του ∆ήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται  στην κ. Σοφία Φυλακτού και στην κ. Ζωή Μπουσίου, στο ∆ημοτικό Κατάστημα Μελισσίων, Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια, 2ος όροφος, Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet