Έως 28/8 οι αιτήσεις για πρόσληψη σχολικών τροχονόμων
Κοινωνία

Έως 28/8 οι αιτήσεις για πρόσληψη σχολικών τροχονόμων

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων εθελοντών σχολικών τροχονόμων.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες της προκήρυξης:

1. Η πρόσληψη θα γίνει µέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2014-2015.

2. Στη θέση αυτή µπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτοµο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το αν εργάζεται ή όχι. Αρκεί να µπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.
Οι ώρες απασχόλησης είναι:

  • Από τις 7:45 µέχρι τις 8:20 το πρωί
  • Από τις 12:15 µέχρι τις 12:35 και από τις 13:10 µέχρι τις 13:30-14:00 το µεσηµέρι.

Οι ώρες αυτές, που αφορούν στην προσέλευση και στην αποχώρηση των µαθητών προς και από το σχολείο, µπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.

3. Στον εθελοντή σχολικό τροχονόµο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή µηνιαία αποζηµίωση ύψους 176 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του υπουργείου Εσωτερικών, Δημοσίας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

4. Ο εθελοντής σχολικός τροχονόµος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

5. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόµος χρησιµοποιεί φορητή πινακίδα «SΤΟΡ» και φορά γιλέκο, χρώµατος ανοικτού κίτρινου. Στην εµπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραµµές, µε κεφαλαία γράµµατα, ανεξίτηλου µαύρου χρώµατος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

6. Το άτοµο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να καταθέσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά µέχρι την Πέµπτη 28 Αυγούστου 2014, στις 14:00 το µεσηµέρι, στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης, Υψηλάντη 7 & Παναγούλη, Μελίσσια, 1 όροφος τηλ 210 6095155.

  • Αίτηση (αφού ζητήσουν το σχετικό έντυπο).
  • Αναλυτικό βιογραφικό σηµείωµα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης στα τηλ. 210 6095155.

Δείτε την Προκήρυξη για σχολικούς τροχονόμους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet