Αναδιάρθρωση ΚΑΠΗ Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Αναδιάρθρωση ΚΑΠΗ Δήμου Πεντέλης

Ο δήμαρχος Πεντέλης, στο πλαίσιο της «Διεθνούς Ημέρας Εξάλειψης της Φτώχειας» πραγματοποίησε σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς του Δήμου και καθόρισε τα εξής:

1) Ανάπτυξη τριώνΚΑΠΗ στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και συγκεκριμένα:

  • ΚΑΠΗ στην Αίθουσα του Κοινωνικού Κέντρου, με παράρτημα στην οδό Νάξου και υπεύθυνη λειτουργίας τη δημοτική σύμβουλο Αικατερίνη Μασμανίδου.
  • ΚΑΠΗ στην οδό Καποδιστρίου, με υπεύθυνη λειτουργίας την κα Ευαγγελία Ευαγγελίου.
  • ΚΑΠΗ στην οδό Αγίων Σαράντα, με υπεύθυνη λειτουργίας τη δημοτική σύμβουλο Παναγιώτα Κυβέλου.

2) Άμεση μεταφορά του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης στο νέο κτήριο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης. που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Υπεύθυνος μετακίνησης ο τοπικός αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης Ιωάννης Ζώης.

3) Ενέργειες για την άμεση εξεύρεση χώρου από τους υποδειχθέντες για τη μεταφορά του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης. Υπεύθυνος ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης και οι εμπλεκόμενοι που παρίσταντο στη σύσκεψη έλαβαν οδηγίες για την υλοποίηση των διαδικασιών εκτέλεσης του παρόντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet