Ανοιχτή πρόσκληση δημάρχου Πεντέλης για το “Αμ. Φλέμινγκ”
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανοιχτή πρόσκληση δημάρχου Πεντέλης για το “Αμ. Φλέμινγκ”

Ανοιχτή πρόσκληση-επιστολή απευθύνει ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης σχετικά με το κλείσιμο του “Αμ. Φλέμινγκ” και καλεί σε συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στις 13:00. Ακολουθεί η πρόσκληση του δημάρχου.

Ανοικτή Πρόσκληση – Επιστολή Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη για το κλείσιμο του Νοσοκομείου “A. Φλέμινγκ”.

Σε έναν συνεχή αγώνα για τα νοσοκομεία του τόπου μας για να παραμείνουν λειτουργικά, στον οποίο αγώνα δυστυχώς είχαμε ήδη την απώλεια νοσοκομείου της πόλης μας, συνεχίζεται η καταστρεπτική πορεία που έχει ως «σχέδιο» το τελειωτικό κλείσιμο του “Φλέμινγκ” και τη φυσιολογική υποβάθμιση του “Σισμανογλείου”.

Σε αυτό το δύσκολο αγώνα είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι:

1. Το πρόβλημα που δημιουργούν οι αποφάσεις των αρμοδίων είναι βαθιά ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, με καθημερινές σοβαρές και ουσιαστικές επιπτώσεις σε όλους τους πολίτες και όχι μόνο τους δημότες μας.

2. Απέναντι στα προσχήματα και τις δικαιολογίες για δήθεν «νοικοκύρεμα» και παράλληλα με την τόση υποβάθμισή του σε υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό να επιλέγεται ως Νοσοκομείο Αναφοράς για υποδοχή υπόπτων περιστατικών του Ίου του Ebola, ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

3. Τα νοσοκομεία της περιοχής μας κλείνουν και η υγεία θα αφορά πλέον μόνον όσους έχουν χρήματα να πληρώσουν. Έτσι είναι ξεκάθαρο σε όλους πλέον πως η θρυαλλίδα της λαϊκής οργής είναι σε οριακή κατάσταση και η ανακολουθία των λόγων, πράξεων και δεσμεύσεων επιτείνει προς ένα αποτέλεσμα με κινδύνους Εθνικούς.

Επειδή λοιπόν η ΥΓΕΙΑ είναι Κοινωνικό Αγαθό και ΟΧΙ Εμπόρευμα,

Σας Περιμένουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ την Παρασκευή 31/10/2014 και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Α.Φλέμινγκ”.

Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης

Δήμαρχος Πεντέλης

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet