Απαλλαγή διδάκτρων στους παιδικούς σταθμούς εξασφάλισε ο Δήμος
Κοινωνία

Απαλλαγή διδάκτρων στους παιδικούς σταθμούς εξασφάλισε ο Δήμος

Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι εξασφαλίστηκε, μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), η απαλλαγή των διδάκτρων τροφείων και εγγραφής παιδιών στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου για όλες τις εργαζόμενες μητέρες που είχαν κάνει αίτηση και πληρούσαν τις προδιαγραφές του προγράμματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Πεντέλης εξασφάλισε στις εργαζόμενες μητέρες του Δήμου την απαλλαγή των διδάκτρων τροφείων και την εγγραφή των παιδιών τους στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ πεντακόσιες δεκατρείς θέσεις (513) που πρότεινε ο Δήμος Πεντέλης για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έγιναν αποδεκτές.

Συγκεκριμένα οι αιτήσεις που κατατέθηκαν στον Δήμο και πληρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις της ΕΕΤΑΑ ήταν 483 για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς και 30 για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Πεντέλης.

Επισημαίνουμε ότι η πάγια και ανυποχώρητη θέση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και της διοίκησης είναι να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού και να μην υπάρξει οικονομική επιβάρυνση των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet