Αυξημένη φροντίδα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πεντέλης για τις ευπαθείς ομάδες το Πάσχα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυξημένη φροντίδα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πεντέλης για τις ευπαθείς ομάδες το Πάσχα

Διευρυμένη τόσο από πλευράς διανεμόμενων προϊόντων όσο και από πλευράς δικαιούχων οικογενειών και ατόμων υπήρξε η φετινή διανομή προϊόντων των κοινωνικών δομών του Δήμου Πεντέλης, κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών του Πάσχα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εκτός από τα προϊόντα που διανέμονται σε τακτική βάση στους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου, φέτος με πρωτοβουλία της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Πολίτη και των υπηρεσιών εξασφαλίσθηκαν επιπλέον προϊόντα, επιπλέον δωροεπιταγές και διατακτικές που μοιράστηκαν σε δύο ξεχωριστές διανομές προς αυξημένο αριθμό δικαιούχων.

Τα επιπλέον προϊόντα τα οποία διανεμήθηκαν ήταν ευγενικές χορηγίες και δωρεές των τοπικών επιχειρήσεων, μελών της τοπικής κοινότητας και ευαισθητοποιημένων κοινωνικά εταιρειών που στηρίζουν σταθερά τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πεντέλης συμβάλλοντας έμπρακτα στο έργο της στήριξης των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων, επισημαίνει η διοίκηση.

Η κ. Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το Πάσχα ήταν εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει. Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας όμως, που χρειάζονται τη βοήθειά μας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αγνοηθούν. Έτσι και φέτος, στον Δήμο Πεντέλης κάναμε ό,τι περνά από το χέρι μας και λίγο παραπάνω από άλλες χρονιές, για να μην τους λείψει τίποτα.

»Με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, μοιράσαμε όλα τα απαραίτητα αγαθά στους δικαιούχους των κοινωνικών δομών μας, διευρύνοντας σημαντικά τον αριθμό τους. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στις κοινωνικές μας δομές για την όλη προσπάθεια και φυσικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τις δωρεές τους.

»Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ώστε κανείς συμπολίτης μας να μη μένει αβοήθητος, διευρύνοντας καθημερινά το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet