Δήμος Πεντέλης: Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι της πόλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι της πόλης

Το υπόλοιπο μικρό τμήμα του οδικού δικτύου της πόλης, που από χθες παρέμενε αδιάνοικτο, είναι πλέον ανοικτό, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε ιδιαίτερα δύσβατες περιοχές ή με πρόβλημα από νέες πτώσεις δένδρων, που συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται ακόμα και τις βραδινές ώρες, ενημερώνει η δημοτική αρχή του Δήμου Πεντέλης.

Τα συνεργεία του Δήμου επιχείρησαν από το πρωί σε δρόμους της Νέας Πεντέλης και στην περιοχή Νταού και κατάφεραν να ανοίξουν το σύνολο σχεδόν των δρόμων της πόλης, όπως σημειώνει.

Παράλληλα, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, με τη συνδρομή σε αρκετές περιπτώσεις των γερανοφόρων οχημάτων του Δήμου, αποκαθιστούν σταδιακά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, που έχει επανέλθει σε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των οικιών που είχαν διακοπή ρεύματος. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις εργασίες ακόμη και σε σημεία με δύσκολες συνθήκες πρόσβασης, με στόχο η ηλεκτροδότηση να αποκατασταθεί πλήρως μέσα στις επόμενες λίγες ώρες.

«Οι υπηρεσίες του Δήμου, για τέταρτη συνεχή ημέρα, κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια, ώστε να επανέλθουν όλα σε κανονικούς ρυθμούς και κατάφεραν σε λιγότερο από 48 ώρες από το πέρας της σφοδρότερης χιονόπτωσης της τελευταίας 15ετίας, να καθαρίσουν το σύνολο των δρόμων της πόλης μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ρήψη άλατος θα συνεχιστεί σε όλα τα σημεία του Δήμου που είναι απαραίτητη, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου θα ξεκινήσουν την προσπάθεια να απομακρύνουν τα κομμένα δένδρα και κλαδιά από τους δρόμους του Δήμου. Οι πτώσεις των δένδρων σε όλη την πόλη έχει ξεπεράσει τις 300 περιπτώσεις, τονίζει ο Δήμος.

Ομοίως αύριο θα είναι η πρώτη μέρα μετά την τετραήμερη κακοκαιρία που θα εκτελεστούν πλήρως τα δρομολόγια της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet