Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Μελισσίων στις 16/4
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Μελισσίων στις 16/4

Ο Δήμος Πεντέλης, έχοντας ως σκοπό τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, συμβάλλει στην ευρύτερη προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κρατικός μηχανισμός, προκειμένου να αντιμετωπίσει και να περιορίσει την πανδημία, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό, διενεργεί έλεγχο του μαζικού πληθυσμού, τον 8ο κατά σειρά, για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων Covid-19, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη χρήση rapid tests, την Παρασκευή 16/4/2021 και ώρες 10:00 έως 15:00, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (Μικρασιατών), στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Οι πολίτες πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, επισημαίνει η διοίκηση.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει ότι όσοι από τους πολίτες προσέλθουν για να υποβληθούν στο τεστ, καλούνται να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β), που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και να έχουν δηλώσει σε αυτό την υποπερίπτωση Β1 (κίνηση για μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία ή τεστ ή εμβολιασμό COVID-19) ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms 1 στο 13033.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet