Δεύτερη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δεύτερη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, λόγω της αυξημένης προσέλευσης στη δράση αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, επαναλαμβάνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει δεύτερη ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης (Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο, Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια) την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 14:00-19:00.

Τη δράση αιμοληψίας θα διενεργήσει και πάλι κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Αμ. Φλέμινγκ», στελεχωμένο από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό στην τήρηση των υγειονομικών κανονισμών προστασίας των αιμοδοτών, αλλά και των μέτρων προφύλαξης από τον «Covid-19».

Η συμμετοχή όλων σε αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική, όπως αναφέρει ο Δήμος.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες πριν την προσέλευση τους να καλούν στον τηλ. αριθμό 213 2050007 για το κλείσιμο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Κατά την προσέλευσή τους στον χώρο της Αιμοδοσίας, παρακαλούνται επίσης να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet