Διανομή τροφίμων τη Μ. Πέμπτη
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων τη Μ. Πέμπτη

Σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης και το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, πραγματοποίησαν τη μόνιμη μηνιαία διανομή τροφίμων στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες, με συμπαραστάτη το Κοινωφελές Ίδρυμα “Ι.Σ. Λάτση”. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Πεντέλης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 17 Απριλίου 2014 πλημμύρισε ανθρωπιά και αγάπη, επιβεβαιώνοντας ότι όταν η ψυχή είναι δυνατή όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Με σεβασμό, αγάπη για τον συνάνθρωπο και στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας, οι Εθελοντές διέθεσαν πακέτα και τρόφιμα σε 1.200 οικογένειες Πεντελιωτών. Αξιοσημείωτη είναι και η συνδρομή των τοπικών χορηγών – επιχειρηματιών, ενθαρρύνοντας και αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο της Διοίκησης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ευχήθηκε στους συμπολίτες μας η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει δύναμη και υγεία στο αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet