Δράσεις ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας
Κοινωνία

Δράσεις ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

Ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαύγειας Παναγιώτης Μούστρης ενημερώνει για τις δράσεις του Δήμου Πεντέλης ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και αφιερώνεται σε κάποιο θέμα σχετικό με την Υγεία. Το θέμα για το 2014 εστιάζεται στις μολυσματικές νόσους που μεταδίδονται στους ανθρώπους μέσω διαβιβαστών – φορέων παθογόνων μικροοργανισμών. 

Ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προαγωγή και προάσπιση της υγείας των πολιτών, διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Απριλίου τις παρακάτω δράσεις:

  • Εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο του Δήμου Πεντέλης, Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια, ώρα 14:00 έως 19:00.
  • Ομιλία από την ψυχολόγο κ. Σκαμπαρδώνη Αθανασία με θέμα «Προαγωγή της ψυχικής Υγείας» και τον κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο κ. Καρδασάκη Ιωάννη, με θέμα «Διατροφική Υγεία στη Γ΄ ηλικία», στο κεντρικό ΚΑΠΗ Μελισσίων, Αγ. Σαράντα 2, ώρα 11:00.
  • Ομιλία από τον ιατρό καρδιολόγο κ. Στέφανο Φούσα, με θέμα «Πώς να αποφύγουμε το έμφραγμα του μυοκαρδίου», στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, ώρα 18:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet