Δωρεάν μαθήματα πρώτων βοηθειών στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Δωρεάν μαθήματα πρώτων βοηθειών στον Δήμο Πεντέλης

Μαθήματα πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με τον εθελοντή πτυχιούχο και πιστοποιημένο για το θέμα ιατρό και ιδρυτή της First Aid Athens, Χρήστο Κρασαδάκη. Η δράση γίνεται στο πλαίσιο της προσφοράς του Δήμου προς τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων, αλλά και δημοτών, έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των παιδιών.

Το μαθήματα αφορούν στην αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων. Είναι διαδραστικά και απαιτούν τη συμμετοχή των παρευρισκομένων (θα γίνει προβολή βίντεο και εκπαίδευση σε πρόπλασμα).

Ενότητες: καρδιοαναπνευστική ανακοπή, επιληπτική κρίση, αιμορραγία, αναπνευστική απόφραξη – πνιγμονή, λιποθυμικό επεισόδιο.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και δεν αποτελούν πιστοποίηση Βασικής Υποστήριξης Ζωής.

Το πρώτο σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου & Λυκείου Νέας Πεντέλης (Αλ. Παναγούλη & Μεσολογγίου 1, είσοδος από Παναγούλη), την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ώρες 15:40 – 20:30.

Η κράτηση θέσης γίνεται αποκλειστικά με δήλωση συμμετοχής στην υπάλληλο του Δήμου Πεντέλης Γεωργία Κρασαδάκη, είτε στο 213 2050086 είτε στο [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet